Williams 5

The Williams 5 condominiums are designed to balance interior privacy and openness to the outside world. Two units in the front of the building offer flexible live/work spaces with commercial space on the ground floor and two floors of residential space above. The master bedrooms in these units feature large, third-floor decks, offering a bird’s-eye view of the surrounding area.

Three loft-style units in the back of the building create more secluded spaces, with access to a private garden area. Large glass doors on the ground floor open onto a private alleyway, allowing the living space to spill out into the outside world. These units also feature open, steel grates on the second floor to allow more light and air to flow into the space.

 
TYPE

Condominiums / Commercial
2 live/work units and 3 loft units

LOCATION

Portland, OR

COMPLETION

2009

 
 
Williams FIVE 02-a.jpg
Williams FIVE 05-a.jpg
Williams FIVE 02-b.jpg
16.jpg
Williams FIVE 08-a copy.jpg
Williams FIVE 05-b.jpg
Williams FIVE 09-b.jpg
 

All Featured Projects